info@ispguard.com

TEKLİF AL
Isp Guard 5651- Hotspot Gateway
Buradasınız: Anasayfa / Blog
17 Nisan 2022, Pazar
ISP Guard 5651- Hotspot Gateway
ISP Guard Hotspot Gateway Kamuya açık alanlarda müşterilerine veya misafirlerine internet sunan kurumların ücretli/ücretsiz internet hizmeti sunmalarını kolaylaştıran sistemdir.
ISP Guard 5651- Hotspot Gateway

ISP Guard 5651 & Hotspot Gateway

ISP Guard Hotspot Gateway Kamuya açık alanlarda müşterilerine veya misafirlerine internet sunan kurumların ücretli/ücretsiz internet hizmeti sunmalarını kolaylaştıran aynı zamanda bunları yaparken 5651 sayılı kanun gereği kablolu ve kablosuz bağlı olan istemcilerin internet erisimlerini kayıt altına alan gelişmiş ve stabil bir hotspot çözümüdür.

Kimlik Doğrulama Çeşitleri
ISP Guard gelişmiş kimlik doğrulama sistemleri konusun da uzmanlaşmış bir çok proje de yapılamaz olmaz denilen kimlik doğrulama sistemlerin üstesinden kolaylıkla gelmiştir. Aktif olarak SMS,Tc Kimlik,Bilet,Otel ve Yurt Yazılımı Entegrasyonları ile ISP Guard Hotspot erişim noktalarından misafirlerinizin internete erişmelerini sağlayabilirsiniz.

5651 Log Yönetimi ve Analizi
ISP Guard Log modülü 5651 sayılı kanunun "internet toplu kullanım sağlayıcı" tanımlarına uygun loglama özelliklerini sunan ve gelişmiş yönetim yeteneğine sahip bir yazılımdır.
ISP Guard arayüzünden bu logları rahatlıkla görebilir,silebilir ve istediğiniz günün logunu bilgisayarınıza indirebilirsiniz.Dilerseniz ISP Guard ExtScript yardımıyla logları başka bir bilgisayarların ftp sunucularına veya paylaşım dizinlerine kopyalayabilirsiniz.
Mobil Uyumlu Yönetim Paneli ve Müşteri Paneli
Satın alacağınız Hotspot yazılımın da aramanız gereken en büyük özelliklerden birtanesi de Yönetilebilirliği ve Müşterilere sunacağınız panel üzerinde ne kadar esnek işlemler yapabildiğinizdir.ISP Guard bu konuda Karşılama Ekranın'da karşılabileceğiniz text/resim vb alanların değişikliklerini yönetim panelinden tek tuşla yapabilirsiniz.
Karşılama ekranını istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Slide olarak geçen resimler ekleyebilirsiniz.Kendi logolarınızı kolayca upload ederek özelleştirilmiş karşılama ekranına sahip olabilirsiniz.Hiçbir destek ekibine ihtiyaç duymadan kolayca Türkçe arayümüzden kendiniz istediğiniz gibi ekranlar tasarlayabilirsiniz.
Yönetilebilir Sınırsız Dil Desteği

Müşteri Paneli üzerinde bulunan bütün yazıları ve html form alanlarını yönetim panelinden istediğiniz dillere çevirebilir dilerseniz ekstra sınırsız dil sayfaları oluşturabilirsiniz.
Gelişmiş Band genişliği ve Kota Yönetimi
ISP Guard Kullanıcı Bazlı olmak üzere Bandwitdth,Kota ve Adil Kullanım kotalı profiller oluşturmanızı destekler.Her kullanıcıya ayrı ayrı bandwitdth ve kota sınırlaması yapabilirsiniz.
Ücretli/Ücretsiz Otel ve Yurt Yazılımları ile Tam Entegrasyon

ISP Guard ile Loby'de Ücretsiz odalarda ücretli internet satabilirsiniz. İnternet satışlarında Bandwitdh , Kota ve Adil Kotalı profiller oluşturarak internet satışı yapabilirsiniz. Bu işlemleri Yönetim panelinden raporlayabilir otel programınızındaki ilgili kişinin folyosuna otomatik işletebilirsiniz.

Ürün hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için lütfen bizimle iletişime geçin.

Etiketler
hotspot
isp guard hotspot
misafir giriş
hotspot tc
hotspot sms
hotspot admin
ispguard hotspot
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın